Thomas Helga

Publié le par Mémoires de Guerre

Helga Amalia Thomas (July 8, 1891 – July 6, 1988) was a Swedish film actress.

Thomas Helga
Thomas Helga
Thomas Helga
Thomas Helga

Thomas was born in Skog parish in Västernorrland County. She had a career in German film during the silent era, between 1923 and 1930. She died in Stockholm in 1988.

Filmography

  • 1923: Ein Glas Wasser
  • 1923: Nora
  • 1923: Der zweite Schuß
  • 1923: Der verlorene Schuh
  • 1924: Rosenmontag
  • 1926: Der Wilderer
  • 1926: Der Mann im Feuer
  • 1926: Das Lebenslied
  • 1927: Die glühende Gasse
  • 1927: Deutsche Frauen – Deutsche Treue
  • 1927: Ein Tag der Rosen im August…
  • 1927: Das Mädchen aus Frisco
  • 1928: Ledige Mütter
  • 1928: Die Sünderin
  • 1928: Zwei höllische Tage
  • 1929: Quartier Latin
  • 1929: Morgenröte
  • 1929: Richthofen
  • 1929: Hütet euch vor leichten Frauen
  • 1930: Das heilige Schweigen

Publié dans Acteurs et Actrices

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article