Cicciolina összetört a gyásztól

Publié le par Blikk

A díva képtelen feldolgozni öccse elvesztését.

Cicciolina reméli, hogy testvére most már az angyalok között van / Fotó: RAS-Archívum

Cicciolina reméli, hogy testvére most már az angyalok között van / Fotó: RAS-Archívum

Staller Ilonát, azaz Cicciolinát január elején sokkolta a hír, hogy elhunyt szeretett testvére, László. A gyász azóta nem „csak” lelkileg, de fizikailag is elkezdte felemészteni a jelenleg Olaszországban élő szőkeséget.

Cicciolina a hír óta kénytelen nyugtatókat szedni, megállás nélkül sír, mostanra pedig több kilót is fogyott a szomorúságtól. Elmondása szerint egyetlen dolog tartja benne a lelket, nevezetesen, hogy reméli, a testvére mostanra az angyalok között van.

„Most már remélhetőleg az angyalok között van, mert nagyon jó ember volt. Jó férfi volt és kedves, nagyon aranyos ember. Nagyon-nagyon szép volt fiatalon, szerintem Staller papára hasonlított mindig is” – mondta az öccséről a Bors megkeresésére Ilona, aki aztán saját lelki és fizikai állapotára is kitért.

„Nyugtatót szoktam szedni, de direkt gyengébbet, hogy nehogy bajom legyen belőle. Emellett természetes, gyógynövényboltban kapható gyógyszereket próbálok használni, illetve infúziókat készítek magamnak. Egész egyszerűen máshogy nem bírom elviselni, hogy a testvérem már nincs és örökre eltűnt... 2 napja nagyon rosszul voltam. Lázas lettem, gyengének éreztem magam és azt hittem, hogy covidos vagyok. Szerencsére a teszt negatív lett, de nagyon rosszul voltam. Jó kérdés, hogy akkor mégis mi lehetett a gond. Gondolom ráment a lelkemre a szomorúság. Nem tudja feldolgozni ezt az egész szörnyű helyzetet... Lefogytam az utóbbi hét hétben. Összesen 2,5-3 kilótól szabadultam meg, mivel alig tudok enni” – nyilatkozta megtörten a díva.

Publié dans Articles de Presse

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article