Bright Mandy

Publié le par Mémoires de Guerre

Mandy Bright, née le 4 décembre 1978, à Budapest, (Hongrie) est une réalisatrice et actrice de films pornographiques hongroise. 

Bright Mandy

Carrière

Sexy et élégante la brune Mandy Bright est née Monika Koti le 12 avril 1978 à Budapest, en Hongrie. Bright a travaillé dans le dédouanement des costumes avant de travailler dans l’industrie du divertissement pour adultes et a commencé à jouer dans des films hardcore explicites à l’âge de 22 ans pour le label Private en 2001. Parmi les autres sociétés Mandy est apparu dans les fonctionnalités pour sont Anabolic, Metro, Red Light District, Wicked Pictures, Evil Angel, et New Sensations. De plus, Bright a également réalisé quelques films pour adultes. Elle a remporté le AVN Award for Female Foreign Performer of the Year en 2004 et gère son propre site officiel.

Récompenses et Nominations

Récompenses

  • 2004 : AVN Award Performeuse étrangère de l'année (Female Foreign Performer of the Year)
  • 2009 : Eroticline Awards - Best international Actress (eroticplanet)

Nominations

  • 2003 AVN Award nomination – Best All-Girl Sex Scene – Video – Faust: The Power of Sex with Jazmin, Sophie Evans and Mia Stone
  • 2003 XRCO Awards nomination – Group Scene – Service Animals 14 (gangbang)
  • 2004 AVN Award nomination – Best Group Sex Scene – Video – Service Animals 14 with Crystal Ray, Brett Rockman, Dick Delaware and Domineko
  • 2005 AVN Award nomination – Female Foreign Performer of the Year
  • 2005 AVN Award nomination – Best Tease Performance – Manhammer 2
  • 2005 AVN Award nomination – Best Anal Sex Scene – One on One 2 with Manuel Ferrara
  • 2005 AVN Award nomination – Best Group Sex Scene – Video – Manhammer 2 with Frank Gun, Brian Pumper and Zenza Raggi
  • 2005 AVN Award nomination – Best Threeway Sex Scene – Video – Hustler’s Taboo with Frank Gun and Brett Rockman
  • 2005 AVN Award nomination – Best Threeway Sex Scene – Video – Riot Sluts with Frank Gun and Brandon Iron
  • 2005 AVN Award nomination – Best Sex Scene in a Foreign-Shot Production – Euro Angels: Hardball 24 with Sara Dark, Jean-Yves LeCastel, Frank Gun and Franco Roccaforte
  • 2005 AVN Award nomination – Best Solo Sex Scene – Pat Myne Is an Assassin
  • 2006 AVN Award nomination – Female Foreign Performer of the Year
  • 2006 AVN Award nomination – Best Director – Foreign Release – Hell's Angels
  • 2006 AVN Award nomination – Best Group Sex Scene – Video – Lips That Lie
  • 2007 AVN Award nomination – Female Foreign Performer of the Year
  • 2007 AVN Award nomination – Best Director – Foreign Release – Phetish Fantasy 2
  • 2007 AVN Award nomination – Best Sex Scene in a Foreign-Shot Production – Addiction with Leslie Taylor, Riccardo Bell and Alex Forte. 
Bright Mandy

Filmographie

Actrice

  • 2014 Guten Morgan, Mein Schatz! 2 (Video)
  • 2014 Live Sofia (TV Series)
    • Mandy Bright (2014)
  • 2013 Anal MILF 7: DP Fantasy (Video)
  • 2012 Double Down 2 (Video)
  • 2012 Who Did Your Mom? 3 (Video)
  • 2011 Kinky Fantasies (Video)
  • 2011 Playgirl's Hottest: Voyeuristic Adventures (Video) (segment: "Sex & Lies #3: Wet Elevator")
  • 2011 Lethal Body
  • 2010 Angels of Darkness (Video)
  • 2010 Ass a Thon (Video)
  • 2010 Playgirl's Hottest: Let's Get Physical (Video) (scene: 'Tennis Pro')
  • 2009-2010 Salieri XXX (TV Series)
  • Sex Dangerous: Sottomissione Assoluta (2010)
    • Erotic Perversion: Wellness Perversion (2010)
    • Prison of love (2010)
    • Sex Dangerous: Incubo al Cimitero (2009)
    • Sex Dangerous: Depravazione bestiale (2009)
  • 2010 Graphic DP 2 (Video)
  • 2010 All Roads lead to Pleasure (Video)
  • 2008-2010 House of Taboo (TV Series)
    • Kinky backstage antics! (2010)
    • Latex huge juggs and a babe that w (2008)
    • House Of Taboo 11901 (2008)
    • Outrageous Nurses Part 1 (2008)
    • Outrageous Nurses Part 2 (2008)
  • 2009 Abusi in gendarmeria (Video)
  • 2009 A Fucking Christmas Dinner (Video)
    • Mrs. Miller
  • 2009 All Age Squirts 2 (Video)
  • 2009 Bomb Ass White Booty 12 (Video)
  • 2009 Cum to Swallow (Video)
  • 2009 Doctor's Order (Video)
  • 2009 Kick Ass Chicks 64: Giant Pussies (Video)
  • 2009 My Evil Sluts 4 (Video)
  • 2009 Prime Cups 7 (Video)
  • 2009 Private Movies 48: The MILF Cafe (Video)
  • 2009 Who's Your Mommie? 7 (Video)
  • 2009 Necrox (Video)
  • 2009 Beautiful MILF (Video)
  • 2009 Dress Me Up 2 (Video)
  • 2009 Sex Video Casting (TV Series short)
  • Bright eyed and bangin booty! (2009)
  • 2009 In Gang We Bang (TV Series)
    • Euro Teacher Fucks Whole Class (2009)
    • Euro-Teacher fuck whole class. (2009)
    • Sex on the Veranda (2009)
  • 2009 Perverse (Video)
  • 2009 Euro Girls on Girls (TV Series)
    • Sexy lesbian role-play! Part 1 (2009)
    • Latex nurse's gettin naughty! (2009)
    • Euro Girls On Girls 12502 (2009)
  • 2009 Der goldene Käfig (Video)
  • 2009 Donne d'onore (Video)
  • 2008 Big Butt Attack 2 (Video)
  • 2008 Fist Flush (Video)
  • 2008 Masturbaciones Femeninas (Video)
  • 2008 MILF Hookers (Video)
  • 2008 Ultimate MILFs (Video)
  • 2008 MILF Hookers 4 (Video)
  • 2008 DDF Busty (TV Series)
    • House Of Taboo 11901 (2008)
  • 2008 Prime Cups (TV Series)
    • Mandy (2008)
  • 2008 DP Fever 3 (Video)
  • 2008 Fist Flush (TV Series)
    • Gabriella & Mandy (2008)
    • Clara G & Mandy (2008)
  • 2008 MILF Thing 3 (Video)
  • 2008 Bestia in Gabbia (Video)
  • 2007-2008 MILF Thing (TV Series)
    • Mandy B (2008)
    • Mandy (2007)
  • 2007 Assassin 5 (Video)
  • 2007 Crow in the Snow 3 (Video)
  • 2007 L'aventurière au sexe d'or (Video)
  • 2007 MILF Thing (Video)
  • 2007 There's a Black Cock Inside of Me! (Video)
  • 2007 Double Penetration Blues 2 (Video)
  • 2007 Evil Nurse (Video)
  • 2007 Share My Cock! 7 (Video)
  • 2006 Ass Takers 3 (Video)
  • 2006 Brigitta Bulgari: Beautiful (Video)
  • 2006 Die Sekretärin (Video)
  • 2006 Kick Ass Chicks 30: Hairy Beavers (Video)
  • 2006 Kick Ass Chicks 39: Gym Brats (Video)
  • 2006 Mike in Action (Video)
  • 2006 Playgirl: Body Worship (Video) (scene: 'The Wet Elevator')
  • 2006 Pop Shots 7 (Video)
  • 2006 Rocco: Animal Trainer 22 (Video)
  • 2006 L'ultimo ballo (Video)
  • 2006 Playgirl: Hot Caress (Video)
    • Bonus Scener: 'Dark Stares'
  • 2006 Euro Domination 9 (Video)
  • 2006 All Star Strip Poker (Video Game)
  • 2006 Anal Aristocrats (Video)
  • 2006 Attico a luci rosse (Video)
  • 2006 Twistys (TV Series)
    • Best Friend Quickie (2006)
  • 2006 Andromeda 121 (Video)
  • 2006 Private Black Label 42: Addiction (Video)
  • 2006 Mike's Apartment (TV Series)
    • Fishnets N Furburgers (2006)
  • 2006 Angel Perverse (Video)
  • 2006 Euro Domination 6 (Video)
  • 2006 Tresca (Video)
  • 2006 Obsession (Video)
  • 2005 A nõ a tét (Video)
  • 2005 Assassin 3 (Video)
  • 2005 Babelicious (Video)
  • 2005 Blow (Video)
  • 2005 Bourgeoise de Jour, Chienne de Nuit (Video)
  • 2005 Bubblecum 3 (Video)
  • 2005 Cum Buckets! 2 (Video)
  • 2005 Cum on My Face 5 (Video)
  • 2005 Dirrty 4 (Video)
  • 2005 Erotica XXX: The Best of the Best Anal & DPs (Video)
  • 2005 Gangbang Squad Vol. 2 (Video) (as Mandi)
  • 2005 Honey We Blew Up Your Pussy (Video)
  • 2005 Juicy 3 (Video)
  • 2005 Look What's Up My Ass 7 (Video)
  • 2005 Meet the Fuckers 2 (Video)
  • 2005 Mommy Loves Cock 5 (Video)
  • 2005 Nacho Vidal Is Fucking Belladonna (Video)
  • 2005 Nasty Sluts Who Love It in Their Ass (Video)
  • 2005 Over 30 & Dirty (Video)
  • 2005 Phetish Phantasy (Video)
  • 2005 Phetish Phantasy 2 (Video)
  • 2005 Pole Position 3 (Video)
  • 2005 Rocco: Top of the World (Video)
  • 2005 She Takes Two (Video)
  • 2005 Spunk'd 3 (Video)
  • 2005 The Art of Anal 4 (Video)
  • 2005 The Beauty of the Day (Video)
  • 2005 Private X-treme 21: Anal Fuckathon (Video)
  • 2005 DP Fanatics (TV Series)
    • Business 'Meat'ing (2005)
  • 2005 Onora tua madre (Video)
  • 2005 Lips That Lie (Video)
  • 2005 Built for Filth (Video)
  • 2005 Squirting 101 6 (Video)
  • 2004-2005 All Internal (TV Series)
    • Mandy (2005) ... (as Mandy)
    • Mandy Bright (2004)
  • 2005 Cum Drenched (Video)
  • 2005 Mr. Pete Is Unleashed 3 (Video)
  • 2005 Mission Possible (Video)
  • 2005 Kelly Madison (TV Series)
    • Kelly and Mandy (2005)
  • 2004 Assassin (Video)
  • 2004 Ass Cream (Video)
  • 2004 Beef Eaters (Video)
  • 2004 Big Black Beef Stretches Little Pink Meat (Video)
  • 2004 Black and White Assfault 2 (Video)
  • 2004 Black in the Ass 5 (Video)
  • 2004 Born for Porn (Video)
  • 2004 Chill (Video)
    • Sephanie
  • 2004 Droppin' Loads 3 (Video)
  • 2004 European Mail Order Brides 4 (Video)
  • 2004 Fuck Fighter (Video)
  • 2004 Girl + Girl No. 7 (Video)
  • 2004 Girth, Wind & Fire (Video)
  • 2004 Hell's Angels (Video)
  • 2004 Hot Letters 2 (Video)
  • 2004 Incumming 2 (Video)
  • 2004 Intensitivity 2 (Video)
  • 2004 Interracial Lust 3 (Video)
  • 2004 Legal Skin 14 (Video)
  • 2004 Lexie and Monique Love Rocco (Video)
    • Anal Girl #2
  • 2004 Lex Steele XXX 4 (Video)
  • 2004 Lipstick and Lingerie 2 (Video)
  • 2004 Lolita Connection (Video)
  • 2004 Madam Curtis (Video)
  • 2004 Manhammer 2 (Video)
  • 2004 Nothing Underneath 2 (Video)
  • 2004 Open for Anal (Video)
  • 2004 Overload (Video)
  • 2004 Please Cum Inside Me 17 (Video)
  • 2004 Pornopoker (Video)
  • 2004 Rectal Rooter 7 (Video)
  • 2004 Riot Sluts (Video)
  • 2004 Sex Ambassador (Video)
  • 2004 Sex Connection (Video)
  • 2004 Sexy Euro Girls 2 (Video)
  • 2004 Sharon Has a Negro Problem 4 (Video)
  • 2004 She Squirts 12 (Video)
  • 2004 Space 2077 (Video)
  • 2004 Spunk'd (Video)
  • 2004 Super Whores 4 (Video)
  • 2004 Taboo (Video) (as Mandy Bee)
  • 2004 The Art of Anal 3 (Video)
  • 2004 The Ass Watcher 2 (Video)
  • 2004 Threesomes (Video)
  • 2004 White Sluts, Black Nuts 4 (Video)
  • 2004 Wrecked 'em (Video)
  • 2004 Angels of Debauchery 3 (Video)
  • 2004 Corruption sexuelle (Video)
  • 2004 Euro Angels Hardball 24 (Video)
  • 2004 Bombes sexuelles (Video)
  • 2004 Double Penetration (Video)
  • 2004 Jenna Jameson la masseuse (Video)
  • 2004 Porn Fidelity (TV Series)
    • G-Ring (2004)
  • 2004 Welcome to the Valley (Video)
  • 2004 Soloerotica 4 (Video)
  • 2004 Ass Traffic (TV Series)
    • Mandy Bright (2004)
  • 2004 Ossessione (Video)
  • 2004 Rocco: Animal Trainer 14 (Video)
  • 2004 Private Gold 63: Sex Experiment (Video)
  • 2004 Private Movies 10: Sex, Lies & Internet (Video)
  • 2004 Tentazione (Video)
  • 2003 A2m 2 (Video)
  • 203 A Load in Every Hole (Video)
  • 2003 Anal Driller 2 (Video)
  • 2003 Anal Expedition (Video)
  • 2003 Anal Trainer 3 (Video)
  • 2003 Assficianado 3 (Video)
  • 2003 Ass Lickers 3 (Video)
  • 2003 Babes in Pornland 16: Euro Babes (Video)
  • 2003 Bigg Z and the Beauties 6 (Video)
  • 2003 Blowjob Fantasies 17 (Video)
  • 2003 Bottom Feeders 7 (Video)
  • 2003 Buttman's Anal Divas 2 (Video)
  • 2003 Campus Confessions 5 (Video)
  • 2003 Cumback Pussy 49 (Video)
  • 2003 Cum Dumpsters 4 (Video)
  • 2003 Double Stuffed 1 (Video)
  • 2003 Erotica XXX (Video)
  • 2003 Euro Angels Hardball 21: Super Hard! (Video)
  • 2003 Euroglam 4: An American in Europe Final Chapter (Video)
  • 2003 Fem: Tango (Video)
  • 2003 Fetish: I Know Your Dreams (Video)
  • 2003 Full Anal Access (Video)
  • 2003 Grand Theft Anal (Video)
  • 2003 Internal Cumbustion (Video)
  • 2003 Mr. Orange (Video)
  • 2003 One on One 2 (Video)
  • 2003 Please Cum Inside Me 16 (Video)
  • 2003 Private Reality No. 21: Fuck Me (Video)
  • 2003 Sex Shooter 2 (Video) (as Mandy Brite)
  • 2003 Sodomania 40 (Video)
  • 2003 Soffocami (Video)
    • Mandy
  • 2003 Sweatin' It 6 (Video)
  • 2003 Two Dicks in One Chick 6 (Video)
  • 2003 Une nuit porno avec Mélanie (Video)
    • Susan
  • 2003 Up and Cummers 113 (Video)
  • 2003 Wet Pink 1 (Video)
  • 2003 Whores Inc. (Video)
  • 2003 Private X-treme 8: Deep Obsessions (Video)
  • 2003 Sex Collections (Video)
    • Victoria
  • 2003 Cumstains (Video)
  • 2003 Private Gold 60: Private Eye (Video)
  • 2003 Euro Babes 6 (Video)
  • 2003 Service Animals 14 (Video)
  • 2003 Temptation (Video) (as Mandy)
  • 2003 Hardcore Interracial SeXXX (Video)
  • 2003 Private X-treme 7: Body Shock (Video)
  • 2003 Fast Times at Deep Crack High 11 (Video)
  • 2003 Rain Coater's Point of View 3 (Video)
  • 2003 Straight to the A 4 (Video)
  • 2003 Throat Gaggers 4 (Video)
  • 2003 Pirate Fetish Machine 9: No Job, No Blow (Video)
  • 2003 Breakin' 'Em in 4 (Video)
  • 2003 Cum Swapping Sluts 4 (Video)
  • 2003 2 Kinky 4 U (Video)
  • 2003 Singularity (Video) (segment: "Passion on the Beach")
  • 2003 Pirate Fetish Machine 8: Fetish Academy (Video)
  • 2002 Assman 21 (Video)
  • 2002 Docteur pervers (Video)
  • 2002 Esclave d'une nuit (Video)
  • 2002 Fallo da rigore (Video)
  • 2002 Infedele (Video)
  • 2002 L'île de la perversion (Video)
    • Sonia
  • 2002 Michelle és Sandra (Video)
  • 2002 Private Black Label 23: Guns & Rough Sex (Video)
  • 2002 Private Black Label 27: Private Love Story (Video)
  • 2002 Sexpresso (Video)
    • Federica
  • 2002 Sexx the Hard Way 4 (Video)
  • 2002 Sexx the Hard Way 5 (Video)
  • 2002 Up Your Ass 21 (Video)
  • 2002 Visioni di sesso (Video)
  • 2002 Il ruffiano (Video)
  • 2002 Pirate Fetish Machine 7: Fetish TV (Video)
  • 2002 Private Tropical 2: Sunrise (Video)
  • 2002 The Private Gladiator III: Sexual Conquest (Video)
    • Syria
  • 2002 Faust: The Power of Sex (Video)
    • Slave girl (as Mandy)
  • 2002 Private Movies 3: In the Arms of Evil (Video)
  • 2002 Private Movies 4: The Other Face of Pleasure (Video)
  • 2002 1 by Day (TV Series)
    • 1 By Day 469 (2002)
  • 2002 Hot Legs and Feet (TV Series)
    • Hot Legs and Feet 3697 (2002)
  • 2002 Private Tropical 1: The Private Sex Survivors (Video) (as Monica Bright)
  • 2002 The Ass Collector (Video) (as Moniq)
  • 2002 Private Movies 2: Fever (Video)
  • 2002 Summer Love (Video) (segment "On the Deck of a Ship")
  • 2002 Contratto indecente (Video)
  • 2002 Pirate Fetish Machine 5: Sex in a Frame (Video)
  • 2002 The Private Gladiator II: In the City of Lust (Video)
    • Syria
  • 2002 Wild Adventures (Video) (segment "Bon Appétit")
  • 2002 Private Black Label 24: D.N.A. (Video)
  • 2002 Asses High (Video) (as Mandy)
  • 2002 Pirate Fetish Machine 4: The Sex Terminators (Video)
  • 2002 The Private Gladiator (Video)
    • Syria
  • 2002 Euro Angels Hardball 16: Anal Training (Video)
    • Mandy Bright
  • 2002 Private Matador 15: Sex Tapes (Video) (as Monika)
  • 2002 Vacances aux Caraïbes (Video)
    • Lorena
  • 2002 From Behind Is OK (Video) (segment "The Thin Ray of Sunshine") (as Monika)
  • 2002 Beautiful Girls 4 (Video)
    • Mandy
  • 2002 Hardcore Innocence IV (Video) (as Mandy)
  • 2001 Criss & Crass (Video) (as Betsy)
  • 2001 Doom Fighter 2 (Video) (as Anna Kovach)
  • 2001 Killer Pussy 8 (Video) (as Mandy)
  • 2001 Private Black Label 22: Intrigue & Pleasure (Video) (as Mandy)
  • 2001 Virtualia (TV Series)
    • The Dark Side III: A New Sex Dimension (2001) ... (as Mandy)

Réalisatrice

  • 2011 Kinky Fantasies (Video)
  • 2010 Angels of Darkness (Video)
  • 2010 All Roads lead to Pleasure (Video)
  • 2009 Doctor's Order (Video)
  • 2007 Evil Nurse (Video)
  • 2005 Phetish Phantasy (Video)
  • 2005 Phetish Phantasy 2 (Video)
  • 2004 Hell's Angels (Video) 

Productrice

  • 2007 Evil Nurse (Video) (producer)

Publié dans Acteurs et Actrices

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article